vineri, 2 ianuarie 2015

Previziuni terifiante pentru 2015

Anul 2015 va continua să fie dominat de criză și declin. Ciclul Saturn-Neptun care este activ de la sfârșitul lui 2014, va continua să aibă influență până la mijlocul lunii mai. Saturn va avea influențe negative mai ales pentru Rusia, care va avea mari probleme economice și financiare. Aceste probleme se vor răsfrânge și asupra occidentului. Vor avea loc multe atacuri teroriste și chiar accidente nucleare.
Începând cu aprilie, economia SUA va avea dificultăți care se vor reflecta și în piața financiară mondială.
Începând cu luna iunie sunt condiții pentru a se produce revolte populare, manifestații, greve. Există șanse ca armata să aibă intervenții majore. Instituțiile europene vor înregistra un declin începând cu septembrie.
Shin Bet sau Serviciile de Cunoaștere Israeliene au previzionat că anul 2015 nu este cel mai bun pentru Orientul Mijlociu. Această zonă va fi invadată de trupe străine și va fi un adevărat război. Prețul petrolului va crește spectaculos iar țări precum Iranul și Egiptul vor intra în acest război. Arabia Saudită va fi lovită de șomaj, poate ajunge până la 30%, iar tinerii vor fi încurajați să intre în organizații fundamentaliste.
Lumea arabă va duce un război al atentatelor față de Israel. Rusia se va alia cu Siria și o va susține în tot acest război. Serge Ducas a făcut previziuni pentru 2015, din care am selectat câteva. Uniunea Europeană va avea mari probleme economice iar o parte dintre țările membre vor dori să se retragă din UE. Ducas vorbește despre un accident nuclear, poate chiar și o bombă nucleară care va schimba lumea.
Fanatismul religios ia amploare începând cu luna septembrie, lună în care încep și atacurile teroriste.
Mai multe țări din Europa vor fi lovite de atacuri teroriste. În continuare vă prezentăm istoria lui Jean de Jerusalem, unul dintre marii profeți ai lumii, dar mai puțin cunoscut.
Totul a început în 1942, când în biblioteca unei sinagogi din Varșovia, naziștii au descoperit un document original, intitulat Profețiile lui Jean de Jerusalem. Manuscrisul a fost ridicat de naziști și este descoperit în 1994 în biblioteca Poliției Politice din Rusia, care lucra cu KGB-ul. Documentul făcea parte dintr-o serie de documente care fuseseră confiscate de ruși de la naziști. Jean de Jerusalem s-a născut în 1042 și a fost unul dintre fondatorii Ordinului Templului. El a făcut 40 de profeții care, spun specialiștii, s-au confirmat.
Pentru cei care sunt sceptici referitor la acest subiect, vă întreb, de ce documentul a fost preluat de naziști iar după război a ajuns în mâinile KGB-ului? Prezenta importanță?
În cea de-a treia profeție era vorba despre atentatele din 11 septembrie 2001. De ce Vaticanul ține sub secret celelalte profeții ale lui Jean de Jerusalem, dacă biserica nu crede în aceste profeții? Se spune despre România că nu a avut profeți mari. Vă aduc aminte de Petrache Lupu, ciobanul din Maglavit care băgase spaimă în Securitate.
2015
Știa că va fi arestat și i-a așteptat pe cei de la Securitate, pregătit, îmbrăcat în cele mai bune straie. Când l-au arestat, mașina celor de la Securitate nu a pornit ore în șir. S-a așezat în genunchi și s-a rugat la Moșu, așa cum îl numea el pe Dumnezeu. În 1989, imediat după uciderea Ceaușeștilor el a spus apropiaților despre răul care va veni peste România, pentru păcatul pe care românii l-au făcut în ziua de Crăciun.
by MTC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu